Животни лекции од затворот

Каков совет за животот можат да ни дадат тројца затвореници кои ги сфатиле своите грешки?

5 причини зошто да патувате по светот потполно сами

Излегувањето од вообичаената рутина на патување може да донесе награда во вид на авантура...

Љубомора – сигурен убиец на секоја врска!

Не можам да ги разберам оние партнери кои забегале до тој степен што си ги знаат пасвордите на Фејс, мејл, Твитер, пинови и заштитни кодови на телефоните, строго филтрирање на фејсбук-пријатели...
Датум: 24 дек 2011
, Автор:

Нескромен женски сексапил

Преку фотографиите на Карлос Нуњес може да се забележи неговата способност да направи моделите да се чувствуваат комотно, слободно да се изразат себеси и да ни ја прикажат нивната секси страна.