Хит септемвриски десерт: Печени сливи

Вкусен десерт од сезонско овошје коj можете да го збогатите по ваш вкус

Необични сознанија за овошјето

Секое овошје се разликува од другите по некои специфики кои го прават посебно. Инспирација за овој пост е ултрапопуларната игра за Ајфон, Ајпод и Ајпед „Fruit Ninja“.