Запознајте го Зевс, слепиот був со цела галаксија во своите очи

Погледнете ги магичните очи на Зевс во кои може да видите цела галаксија од ѕвезди.
Датум: 18 ное 2014
, Автор:

Љубовта е слепа…

„Не бакнувајте се пред влезната врата, бидејќи љубовта е слепа, но не и соседите.“
Датум: 24 сеп 2012
, Автор:

Вистинско другарство: кучката Медисон се грижи за слепата кучка Лили

Медисон секогаш ја води слепата Лили додека шетаат и се неразделни од моментот кога Лили го изгубила видот.