Зошто вашата мачка постојано ве следи?

Ова е можеби најголемата „мачкина“ мистерија, но има неколку објаснувања и за ова однесување.

Престанете да се помирувате и почнете да живеете живот со цел

Постојат милиони луѓе кои не си поставуваат цели...

Најдобрите апликации за следење на вашиот менструален циклус

Еден од најдобрите начин да го разберете вашето тело е да го следите менструалниот циклус и да ги забележувате вашите ПМС симптоми.

10 моќни причини зошто да почнете да ги следите вашите соништа

Можете да бидете толку многу зафатени што сметате дека воопшто не вреди да ги следите вашите соништа.

18-те нешта што Фејсбук ги следи и ги знае за вас

Во април оваа година основачот на Фејсбук, Марк Цукерберг, сведочеше пред Конгресот за скандалот Кембриџ Аналитика.

Зошто треба да си ја следите интуицијата?

Има моменти во животот кога интуитивно знаеме што треба да направиме и кон што треба да целиме, но понекогаш ги игнорираме таквите чувства и решаваме да дејствуваме разумно. Еве зошто тоа не треба да биде така...

Најдобрите профили за фотографии со храна на Инстаграм

Листа објавена од страна на Инстаграм која ги вклучува најдобрите и најкреативните акаунти за фотографирање на храна...

Вкупниот број на сите авиони ширум светот кои летаат во овој момент

Одличен веб-сајт кој ќе ви овозможи брзо и лесно да ги следите авионските летови на вашите блиски.

10 причини да гледате ЕУРО 2012

Иако знаете дека нема каде да побегнете од Европското првенство во фудбал, еве ви десет причини кои и без тоа нема да ви дадат да се одлепите од телевизорот.