Погледнете кои славни личности имаат најмногу следачи на Инстаграм

Кралицата Бијонсе владее на Инстаграм со 42,6 милиони следбеници...

Која е опасноста од стекнувањето премногу следачи на Твитер?

Опседнати сте со стекнувањето сѐ поголем број следачи на Твитер? - Лоша идеја!