Слаткарница за чевли: Место каде потпетиците изгледаат доволно добро за да ги јадете

Со љубов и за чевли и за слатки, пекарката Крис Кембел знаела дека мора да постои начин да ги искомбинира двете нешта.
Датум: 17 сеп 2014
, Автор:

Слаткарница како од цртаните филмови

„Candy Room“ е официјално отворена при крајот на минатата година, а е направена врз база на идејата, дека во секој од нас сè уште се наоѓа палаво дете.