Стари насловни страници од списанија коишто ќе ги потсетат сите на возраст од 24-34 години, колку беше откачен светот тогаш

Можеби денешните насловни страници се премногу вештачки и „Фотошопирани“, но дали памтите колку откачено изгледаа пред само неколку децении? Еве ви прилика да се потсетите...

Познати личности vs. Инста ѕвезди: Кој го сочинува македонското ѕвездено небо?

Дали бројот на следбеници на Инстаграм може некому да му даде статус на ѕвезда?

Сакате да се чувствувате како ѕвезди? Следете ги следниве 6 совети!

Доколку сакате да се најдете во кожата на вашите омилени ѕвезди, почнете да ги следите следниве 6 правила...

6 величествени кариери кои биле уништени од страна на подмолниот убиец – СИДА

Од оваа болест починале повеќе познати личности, најмногу поради тоа што биле неинформирани и не знаеле што се случува со нивното тело.

10 славни ѕвезди докажуваат дека физичката несовршеност може да ве направи посилни

Тажно е тоа што многумина се навикнати да ги обвинуваат другите за нивните неуспеси, наместо да продолжат напред и да ги совладат пречките кои им излегуваат на патот.

Во светот на бајките: Славните дами кои на црвениот тепих изгледаа како Дизни принцези

Започнувајќи од Пепелашка, Покахонтас, Ариел, па сè до Елса, славните дами навистина сакаат да ги оживуваат принцезите од Дизни на црвениот тепих.