Креативно дизајнирани скутери кои ќе сакате да ги повозите

Ако паднат во рацете на уметник, скутерите можат да се претворат во кул превозно средство кое никој нема да го остави рамнодушен.

Еволуцијата на „Веспа“ од 1943 до 2013 година

Ова кусо анимирано филмче, наречено „Vespalogy“ ја претставува еволуцијата на скутерите „Веспа“ од 1943 година, па сè до денеска.

Компактна јахта за луксузно уживање

„Wider 42“ е феноменална јахта која навидум не е многу голема, но на неа можат да уживаат 12 луѓе.

Ако Обама имаше скутер…

Како одговор на брзорастечката урбана околина, електричниот скутер Fuse цели кон тоа да понуди брз и елегантен превоз, а пред сè и економичен.
Датум: 05 мар 2011
, Автор:

Скутер за под вода

„Hidrobob“ е скутер кој им овозможува на сите оние кои не се нуркачи, да уживаат во едни прекрасно искуство, доближувајќи му се на подводниот свет.
Датум: 16 окт 2010
, Автор: