Силните девојки длабоко во себе се чувствуваат многу скршено

Што и да ги боли, тие ставаат насмевка на своето лице и продолжуваат како ништо да не се случило.

Трите работи кои не смеат да бидат „скршени“…

„Три работи не смеат да бидат 'скршени': пријателствата, срцата и ветувањата.“
Датум: 29 мај 2014
, Автор:

Што да правите кога ќе ви се скрши омилената сенка за очи?

Колку пати ви се случило да ја купите совршената сенка за очи, а потоа набрзо да ја најдете искршена на милион делчиња поради невнимание?

10 неверојатни факти за срцето

Дознајте како сексот и смеата се навистина добри за срцето, а како пак лошите вести можат навистина да го скршат.
Датум: 04 феб 2012
, Автор: