скришни места | Кафе пауза

6 места во куќата каде што е најдобро да ги скриете парите

На многу луѓе им изгледа како подобра опција да ги чуваат парите дома отколку во банка, но сепак се плашат дека во случај на кражба, би можеле да останат без својата заштеда.

19 места на кои сигурно не би ја побарале вашата мачка

Мачките поседуваат таква неверојатна способност да се појавуваат насекаде и да ги нема никаде во исто време.
Датум: 14 мар 2016