Филмот „Валкан танц“ има скриена порака која малкумина ја имаат забележано

Многумина ќе се изненадат кога ќе сфатат дека филмот во себе носи важна порака поради која лесно би можел да се смести во категоријата на феминистички филмови.

7 работи кои ги прават луѓето кои ја маскираат својата депресија

Ја ставаат својата маска на среќни луѓе и успеваат да ве измамат дека во нивниот живот сè оди како што треба...

Можете ли да ја видите девојката на оваа слика?

Со примена на техниката body paint и неверојатната прецизност во работата, ова дело прави да не им веруваме на очите сѐ додека не го погледнеме видеото.
Датум: 03 апр 2014
, Автор:

Книга: „Скриена во најмрачниот агол“ – Елизабет Хејнс

Постои ли агол во кој можеш да се скриеш кога некој го контролира секое делче од твојот живот?