Скопје филм фестивал | Кафе пауза

Вип – официјален партнер на 18. издание на Скопски филмски фестивал

Докажан како поддржувач на вистинските вредности, Вип оператор е официјален партнер на осумнаесеттото издание на Скопскиот филмски фестивал, којшто годинава ќе се одржува во периодот од 17-ти до 24-ти април во Скопје.
Датум: 16 апр 2015
, Автор: