Instagram натпревар: СКОПЈЕ КРЕАТИВА 2015 (#SKK15)

Фестивалот за креативни индустрии – Скопје Креатива 2015, оваа година започнува со својот Инстаграм натпревар под мотото „Скопје – мојот град!“
Датум: 03 јул 2015
, Автор: