5 лесни и ефикасни вежби за мрзливи луѓе

Доколку се вбројувате во мрзливите луѓе, овие вежби се одлични за вас.

Енергична фотосесија од луѓе кои ги покажуваат своите емоции во скок

За својот финален проект на Универзитетот во источен Лондон, фотографот Томас Јанушка поминал 7 месеци истражувајќи како би било да се живее во бестежински свет.

Најзабавната и најоткачена лизгалка на базен

Оваа стрмна лизгалка се наоѓа на базенот во кампот „Ohio Dreams Action Sports“ во Охајо, САД и претставува најоткаченото место за забава и луди скокови во базен.

Кога трамбулините го возвраќаат ударот

Повеќето од овие падови во компилацијата сигурно болеле многу, но сепак нема да можете да се воздржите од смеење.

Момче кое ѝ пркоси на гравитацијата

Момчето Brandon McCuien, познато под псевдонимот „Lil B“ живее во Арканзас, САД. Тој во вистинска смисла на зборот успева да ѝ пркоси на гравитацијата, правејќи неверојатни движења во скок.

7 едноставни вежби за затегнување на телото кои можете да ги правите дома

Супер би било доколку сите дома имавме посебна соба за фитнес. Но бидејќи тоа е само далечен сон на повеќето луѓе, еве неколку едноставни вежби за кои не ви се потребни специјални направи...

10 најдобри локации за скокање со банџи

Потрагата по спојувањето на катарзата од дивата природа со адреналинот од екстремниот скок завршува на следните десет локации, најдобри во светот според повеќето скокачи.

Ви го претставуваме Демиен Волтерс – човекот од гума

Скока од покриви, влегува низ прозорец од автомобил и излегува од другиот во еден потег, во скок си ја мести капата на главата...
Датум: 14 ное 2011
, Автор:

Неверојатни луѓе прават неверојатни нешта

Најчесто видеата се од луѓе кои се занимаваат со екстремни спортови. Ќе останете подзинати кога ќе видите што сè може да сторат луѓето.