Што ќе се случи ако секој ден во текот на 1 месец правите по 10 склекови?

Доколку вметнете склекови во вашата секојдневна фитнес рутина, немојте да се изненадите доколку ги забележите следниве 5 промени. 

Имате 4 слободни минути на ден? Тогаш искористете ги да согорите 600 калории

Овој тренинг вклучува многу едноставни вежби: скокање од место, клекнувања, склекови и исчекор и има за цел да ги мотивира луѓето да ослабат и да останат во супер форма, без да одат во теретана.

7 вежби со кои ќе го трансформирате вашето тело

Со помош на овие вежби го затегнувате телото, но и ги горите калориите. Не губете време со други вежби, овие 7 не смеете да ги изоставите од вашата фитнес програма.
Датум: 19 авг 2014
, Автор:

4 ефективни начини да го намалите масното ткиво во рацете

Некогаш слабеењето на овој дел од телото може да изгледа невозможно. Ова се 4 вежби кои ќе ви помогнат да ја постигнете вашата цел.
Датум: 30 мар 2013
, Автор:

10 неверојатни работи што би можеле да ги направите за 24 часа

Проверете што сè може да се направи за едно деноноќие...
Датум: 19 дек 2012
, Автор:

7 едноставни вежби за затегнување на телото кои можете да ги правите дома

Супер би било доколку сите дома имавме посебна соба за фитнес. Но бидејќи тоа е само далечен сон на повеќето луѓе, еве неколку едноставни вежби за кои не ви се потребни специјални направи...