скејт | Кафе пауза

Необична промоција на скејт-продавница

Дизајнерот Бето Јанц, за потребите на една бразилска скејт-продавница, смислил одличен начин како да придобие повеќе заинтересираност од купувачите.
Датум: 30 ное 2010
, Автор: