5 грешки кои не сте ни свесни дека ги правите при шампонирањето на косата

Мислите дека знаете како да си ја измиете косата? Размислете пак.
Датум: 12 мар 2014
, Автор:

Ефикасни домашни третмани за сите видови коса

Ова се домашни третмани за различни видови коса, кои нема да ви одземат многу време, ниту ќе ве чинат многу пари, па затоа вреди да ги пробате.
Датум: 16 дек 2012
, Автор: