Решете ја оваа загатка и откријте дали размислувате логички

Загатка која ќе ве поттикне да размислувате логички и практично.

Разиграни светилки во форма на балони со хелиум

Светилките-балони ги има во девет различни бои и три различни големини, за да може да се вклопат во каков било простор и да внесат разиграна атмосфера.

Пазете се! Овие сијалици експлодираат со магичен ефект

Прво ги полни сијалиците со различни материјали како пердуви, џамлии, зрнца во разни бои, капачиња од пиво, пастелни креди и друго, ги пука со пиштол на дијаболи и во тој момент ги фотографира додека експлодираат.
Датум: 22 јул 2013
, Автор: