Хороскопските знаци и однесувањето во униформа, причината за несоница и менувањето сијалица

Доколку сакате малку да се насмеете, прочитајте што кажуваат ѕвездите за вас на овие теми...

Сладок лустер создаден од гумени бонбони

Њујоршкиот артист Кевин Чампени мора да е голем гурман за слатки, штом смислил начин како да го декорира просторот за живеење со бонбончиња...

Лос Анџелес погледнат низ сијалица полна со вода

Колин Мика и Брендон Ведер од компанијата „All Cut Up Films“ се креаторите на ова уникатно видео, изработено во техниката „time-lapse“, кое го прикажува Лос Анџелес во текот на новогодишниот период.

Новогодишно лајт-шоу со 40 илјади светла

За дочекот на 2012 година и по повод божиќните празници, татко и син од Меридијан, Ајдахо, подготвиле вистинско лајт-шоу. Ги украсиле куќата и дворот со штедливи ЛЕД-светла, кои секоја недела ќе „танцуваат“ на различни мелодии.
Датум: 21 дек 2011
, Автор:

Магична ливада создадена од 5.000 божиќни сијалици

Музејот Холбурн во Бат, Англија дошол до една интересна идеја за празничните декорации за оваа година...

Необични еко-производи

Денес индустријата сè повеќе се ориентира кон изработка на еколошки производи кои не ја загадуваат околината, при што се добиваат нови извори на енергија. Погледнете дел од нив.
Датум: 02 мар 2011
, Автор: