Витамин што го израмнува стомакот и го решава проблемот со надуеноста

Надуеноста, поради која стомакот изгледа поголем отколку што навистина е, е честа појава.

Столицата ви ја открива здравствената состојба: еве во кои ситуации мора итно да посетите доктор

Столицата, кога е во ред, може да има од светлокафена до зелена боја, но понекогаш боите може и да укажуваат на сериозен проблем.
Датум: 25 апр 2014
, Автор:

Што ќе се случи ако ја голтнете мастиката?

Дали навистина ќе бидат потребни 7 години за да помине низ вашиот систем за варење? Дали мастиката навистина може да се замота околу срцето и желудникот?