Нов моден тренд за оваа година: Плетенки направени со метални синџирчиња

Што би рекле вие на овој моден тренд? Се сметате ли доволно храбри да го направите овој чекор?

Најкреативните ланчиња за врат

Мини саксии со цвеќе, ножички кои изгледаат како да го сечат остатокот од ланчето, коцка чоколадо, па дури и синџирче целосно направено од коса – ова се 22 креативни дизајни на овој вид накит.
Датум: 30 авг 2014
, Автор:

Моден додаток заради кој ќе ве гледа цела плажа: Секси синџирчиња околу стомак

Што велите оваа година да го надградите вашиот куп со аксесоари со нешто ново?
Датум: 24 јун 2014
, Автор:

Туторијал низ слика: ново ланче од стари копчиња

Бидете креативни и заштедете. Ова е туторијал низ слика со чија помош ќе си направите ново ланче без да трошите пари.
Датум: 07 окт 2013
, Автор:

Од стари до убави модерни чизмички за помалку од 50 денари

Наместо да трошите пари на нов пар чизми за следнава сезона, можеби е подобро да си ги разубавите старите.