симулација | Кафе пауза

Неверојатна реклама: „Angry Birds“ во живо

Верувале или не, но во Барселона се сними една од најдобрите реклами на сите времиња. Имено, веќе култната игра „Angry Birds“ доби своја изведба во живо...