7 инспиративни пораки кои ќе ве натераат да почнете да се грижите за своето здравје

Tргајќи ги настрана сите правила кои ни ги наметнува искомплексираното општество во кое живееме, факт е дека грижата за сопственото тело е неопходна.

Трикови за вашиот омилен напиток: Како да спасите лошо направено кафе?

За многумина важи правилото дека ако денот започне со лошо направено кафе, цел ден ќе биде за никаде. Ако и вие се чувствувате така кога ќе си го утнете утринското кафе, овие совети можат да ви помогнат и покрај тоа да имате убав ден.
Датум: 05 сеп 2014
, Автор:

13 работи кои ментално силните луѓе не ги прават

Да се биде умствено јак значи да се има контрола над своите емоции, мисли и постапки. Ова се 13 нешта кои умствено силните личности не ги прават.
Датум: 13 феб 2014
, Автор: