Книга: „Испреплетена со тебе“ – Сивлија Деј

Жешко е и врие... во третиот дел од серијалот Кросфајр.
Датум: 10 дек 2014
, Автор:

Книга: „Огледана во тебе“ – Силвија Деј

Пламенот на страста продолжува. Посесивна љубов, мрачни страсти, сензуална еротика...
Датум: 19 мар 2014
, Автор:

Книга: „Соголена пред тебе“ – Силвија Деј

„Еден на друг си станавме немилосрдно огледало во кое се појавуваа одразите на нашите најдлабоки рани но и најскриени страсти...“
Датум: 27 ное 2013
, Автор: