Како треба да изгледа вашето CV ако немате работно искуство?

Потенцијалните работодавачи најчесто бараат кандидатите да се пријавуваат само ако веќе поминале години работејќи на позицијата која треба да ја пополнат.

Новинарот кој наеднаш сите сакаат да го вработат

Наместо да праќа биографии на огласи за работа, го отпеал своето сиви, а снимката ја поставил на Јутјуб.