Сејшели | Кафе пауза

10 фантастични африкански острови

На овој континент има помали островчиња, кои дефинитивно вреди да се посетат барем еднаш во животот. Тие имаат фасцинантна историја, уникатен див свет и плажи кои би ја разнежниле сечија душа.

Најпознатите плажи од списанието „Sports Illustrated“

Секоја година во февруари излегува нов број на модното списание специјализирано за костими за капење, Sports Illustrated Swimsuit Issue. Фотографиите се прават на најегзотичните места ширум светот...
Датум: 07 авг 2012

Сејшели – рај за романтичните души

Песочни плажи од ситен бел песок се протегаат веднаш под падините и бујната вегетација, а водата е светло сина и толку проѕирна што можете од далеку да го видите песочното дно што се простира под површината.