Новогодишна елка за студенти

Што чекате, соберете ги книгите и почнете да украсувате. Учењето за оваа зимска сесија може да почека :).

Како да ја преживеете испитната сесија?

Многу студенти веруваат дека ќе го надополнат изгубениот сон кога ќе пројде испитната сесија, но ваквиот начин на живот може да доведе до хронична несоница. За да спречите ова да ви се случи...

Автопортрети од разголената Јулија Городински

Оваа Израелка со потекло од Белорусија, спојувајќи ги портретите и пејзажите во едно создава сензуална серија на автопортретини приказни.