Сесилија Ахерн | Кафе пауза

Книга: „Да можеш да ме видиш сега“ – Сесилија Ахерн

Топла и мудра приказна, одлично раскажана, која со малку магија ќе ве натера никогаш да не изгубите верба...
Датум: 04 сеп 2013
, Автор:

Книга: „На крајот на виножитото“ – Сесилија Ахерн

Прекрасна романтична приказна која на моменти ќе ве насмее, а на моменти ќе ви донесе солзи во очите...
Датум: 27 фев 2013
, Автор: