Септолете | Кафе пауза

Поддршка за спортот и зачувување на здравјето

Инспирирани од тврдењето што ја слави моќта на здравото грло, тимот на Септолете Тотал беше во посета на тренингот на момците од КК „Работнички“ во нивната матична спортска сала.
Датум: 27 мар 2017
, Автор:

Моќта е во нашето грло да мотивираме други и да се мотивираме себеси

Потребна ни е цел која ја посакуваме или навика која во потполност ќе ни помогне да се мотивираме себеси...
Датум: 07 мар 2016
, Автор: