Нашминкајте се како прекрасната нова Бонд девојка

Уште еден одличен мејкап туторијал од Мишел Пан.

Автопортрети од разголената Јулија Городински

Оваа Израелка со потекло од Белорусија, спојувајќи ги портретите и пејзажите во едно создава сензуална серија на автопортретини приказни.