Додека го чекате зеленото светло на семафорот…

Испробајте го изумот, кој „гејмерите“ од пред пред компјутерите, ќе ги префрли на крстосниците. :)
Датум: 09 сеп 2012
, Автор:

Глупави ситуации кои му се случуваат секому

Прочитајте ги следниве непријатни и смешни ситуации кои ви се случиле вам или сте слушнале дека на некој друг му се случиле, а потоа споделете некое ваше „интересно“ искуство. :)