Бјути лекции од Селма Хајек: Малите трикови на славната убавица кои се заслужни за нејзиниот совршено негуван изглед

За здрав сјај заслужен е добриот сон, но и цел прибор од кармини, руменила, бронзери, серуми за лице, и други препарати кои се наменети за нега.

„Возрасните“ (Grown ups)

Пет семејства, еден куп проблеми и разлики, а најмногу комични ситуации...