селен | Кафе пауза

Кој елемент е неопходен за заштита на организмот од болести после 30-тата година?

Недостатокот на одредени елементи го нарушува нормалното функционирање на организмот.

Храна која ќе ви помогне да забремените

Жените кои внесуваат доволно од овој минерал во својот организам во поголем број случаи полесно остануваат бремени од оние кои не го внесуваат доволно.
Датум: 22 дек 2014
, Автор: