Контурирање во 3 секунди: Најлесниот и најбрзиот начин до совршено лице!

Овие нешта функционираат, но не треба да поминувате часови и часови правејќи го тоа. Можете само да излезете од вратата и да го живеете вашиот живот. “

Вложете максимум 4 минути во денот за оваа вежба – за 28 дена ќе добиете совршено тело

Прифатете го овој предизвик со илјадници други луѓе и доведете го своето тело во одлична форма. Издржувањето е една од најефикасните вежби за зајакнување на средишните делови од телото.

270 секунди до поисполнет брачен живот

Прочитајте ги 3-те правила кои мажите треба да ги применуваат на своите сопруги за поисполнет брачен живот.

Навреме (In Time)

Филм за потрагата по вечен живот, во која времето е буквално пари...
Датум: 24 феб 2012
, Автор: