Книга: „1Q84“ – Харуки Мураками (3)

Последниот дел од возбудливата трилогија за потрагата по љубов помеѓу два света...

Книга: „1Q84“ – Харуки Мураками

Убиствена девојка, нереализиран писател, мистериозна секта и свет со две месечини... штотуку ја пронајдовте новата, омилена трилогија!

Книга: „Забавата може да почне“ – Николо Аманити

Каде една сатанистичка секта би нашла соодветна публика за сериозен потфат и каде еден писател би нашол солиден материјал за новата книга ако не најголемата забава во историјата на Италија?