Инспиративни цитати од Мерлин Монро

И покрај тоа што животот на Мерлин беше релативно краток и трагичен, таа и до ден-денес продолжува да биде инспирација. Погледнете дел од нејзините најпознати мисли...

Облини, ќе ве молам!

Важно е како ја пренесувате таа ваша внатрешна енергија, кај и да сте, какви и да сте, што и да правите, движете се како кралици, бидејќи токму тоа и сте, кога не им робувате на комплексите.
Датум: 17 мар 2013
, Автор: