Најчестите сексуално преносливи болести со кои можете да се заразите дури и ако користите презерватив

Кога станува збор за болести што се пренесуваат преку кожа, презервативот нема да делува.

Дали се помали шансите мажите да користат презервативи кога сметаат дека партнерката е привлечна?

Иако истражувањето било мало и се засновало на прашалник, резултатите биле изненадувачки.

Вирус кој е поопасен и од ХИВ: Нема симптоми, а можеби веќе го имате и без да сте свесни

Станува збор за група вируси кои влијаат на кожата и мембраните кои го обвиваат телото, како на пример, грлото на матката, анусот, устата и грлото.

4 начини на кои можете да закачите сексуално-преносливи болести дури и ако не сте имале секс

Сексот не е единствениот начин од кој можете да се заразите со сексуално-пренослива болест...

Губење на невиноста: Што треба да знаете пред првиот секс?

Кога би ги знаеле овие работи, губењето на невиноста веднаш станува помалку стресно...

7 одлични секс совети за неискусните

Погледнете ги следниве неколку клучни нешта кои младите најчесто ги забораваат...

Топ 6 грижи кои жените ги имаат за сексот

Заштитете се подобро, уживајте повеќе и изненадете се од работите кои досега не сте ги знаеле за сексот.
Датум: 22 авг 2013
, Автор: