Неколку едноставни начини да го возбудите за само 60 секунди

Со овие едноставни и брзи игри можете да го возбудите дури и за време на оние денови кои и двајцата сте претерано зафатени со вашите работни обврски.

Како правилно да си играте со женските гради?

За време на сексуалната (пред)игра повеќето момци сакаат да си поигруваат со градите на партнерката. За волја на вистината, и многу девојки уживаат во ваквите допири. Сепак, не е лесно тоа да се прави спонтано, природно и да предизвикува задоволство кај обајцата.
Датум: 14 јан 2014
, Автор: