секојдневие | Кафе пауза - Part 4

И суперхероите имаат лоши денови

Барем така зборува кусата анимација „Disassembled“ на Junaid Chundrigar...
Датум: 19 мај 2012
, Автор:

Илустрирани партитури полни со живот

Руското уметничко дуо Алексеј и Лена изненади со фантастични илустрации врз партитури, инспирирани од секојдневието.
Датум: 18 апр 2012
, Автор:

7 грешки при изборот на куче

Доколку ви е во план да купувате или да вдомите куче, избегнувајте ги овие седум грешки, за кои можеби не сте сѐ уште свесни.

Поинаков поглед во секојдневието на Ирачаните

Даниел Брит е патописец и фотограф кој го пропатувал Блискиот Исток во последниве неколку години и ни нуди редок поглед во секојдневието на Ирачаните.
Датум: 07 фев 2012
, Автор:

Животот на еден невидлив човек

Фотографиите кои следат се дел од креативната колекција на францускиот фотограф и графички дизајнер Malo. На сите фотографии е прикажано секојдневието на еден невидлив човек и како тој го поминува својот ден.

Реална улична уметност

На нив можете да го забележите секојдневието и обичните луѓе, како човек што гледа во небото или некој како го чисти валканиот ѕид.

Постери кои ја откриваат вистината зад секојдневните лаги

Замислете што би се случило со светот доколку секој секогаш ја кажува вистината...
Датум: 06 сеп 2011
, Автор:

Кафето во нашите животи

Кога ќе помислите на кафе, веројатно веднаш ви доаѓа асоцијација за многу работи во главата. Дружба, смеење, забава... Без разлика дали го сакате или не, кафето е составен дел од нашето секојдневие.
Датум: 23 јун 2011
, Автор: