Раздвижениот Њујорк погледнат низ очила

Секој кој барем некогаш почувствувал како му се замаглува пред очите, ќе сака да погледне низ чистите стакла на очилата за да го види Њујорк во движење.
Датум: 12 феб 2014
, Автор:

Убавите едноставни моменти во животот низ четири секвенци

Преку вистинската опција за фотографирање до забава и извонредни фотографии...