6 клише, но вистинити нешта кои мора да ги направите ако сакате да пронајдете љубов

Знаеме дека се вистинити, но сепак секогаш нешто нѐ спречува да ги проживееме, а кога ќе ги проживееме тие преминуваат од клише во важни вистини.

8 работи кои ги прават луѓето кои си го сакаат животот

Секој од нас понекогаш си го сакал животот, понекогаш не, но има неколку работи по кои може да се препознае дали сме стигнале до таму.

5 филмови за студентскиот живот

Ви предлагаме 5 филмови кои се бават со оваа тема, секој од нив од различен аспект.

Моќта на поставувањето прашања на самите себе

Сфаќањето на вашиот мисловен процес може многу да ви помогне при наоѓање на нови и подобри решенија за вашите проблеми...

Астрологијата и времето потрошено за себе

Кога се заљубуваме, честопати забораваме кои се нашите потреби како поединци, бидејќи премногу мислиме на чувствата и желбите на нашиот партнер. Меѓутоа независноста не треба да се занемарува...

Јади, моли се и уживај (Eat Pray Love)

Филм за себепронаоѓањето, за храброста да се направи промена, за потрагата по мир и задоволство, за среќата, прво сам со себе, а потоа со другите...
Датум: 19 ное 2010
, Автор: