Најпознати видови црвено вино

Црвеното вино спаѓа во сортата вина направени од темно грозје. Неговата боја може да варира од виолетова – типична за младите вина, црвена за зрели вина и темно црвена кон кафена за стари вина.
Датум: 10 фев 2012
, Автор:

Флертувачки коктели за св. Валентин

Денеска, според католичкиот календар, е Св. Валентин, а според православниот Св. Трифун. Доколку сакате да ги искомбинирате овие два празника, еве неколку одлични коктели кои ќе ви помогнат да го направите тоа.