Чудните фобии на познатите личности

Мислите дека е необично што се плашите од височина, инсекти или затворен простор? Верувајте, тоа не е ништо... :)

Најсреќните свињи на светот

Big Major Cay е мало ненаселено, но туристички многу популарно островче на Бахамите кое е дом на популарните и атрактивни свињи кои умеат да пливаат.