Интервју со бендот High Control

Дека македонската музичка сцена навистина има квалитет со кој може да се гордее, покажаа момците од High Control.

Интервју со Serpentine Fire

„Се надеваме дека ќе оставиме печат на македонската андерграунд сцена како бенд кој истрајал, има барем 5-6 албуми позади себе и многу концерти. Сакаме да бидеме бенд кој би влијаел на идните генерации и да бидеме инспирација за некој да направи поголем успех.“
Датум: 31 јан 2011
, Автор: