Неверојатно дизајнирани сцени овековечени во фотографии полни живот

На прв поглед можеби би рекле дека се работи за цртежи насликани со водени бои или пак за дигитално моделирани сцени. Но, делата на овој артист всушност се фотографирани диорами...

30 прекрасни врати кои изгледаат како да водат кон некои нови светови

Постојат многу креативно изработени врати низ светот, а ние ги издвојуваме најпрекрасните 30.
Датум: 05 јул 2014
, Автор:

Десетте изгубени светови и цивилизации

Во следниов текст ќе можете да прочитате за 10 легенди, почнувајќи од кралот Артур до легенда дека земјата е шуплива.