Совети за беспрекорна новогодишна шминка

Го имате на закачалка она што ќе го носите, ги најдовте и совршените чевли, одлучивте како ќе ја носите косата. Останува уште да се потрудите вашата шминка да биде беспрекорна, и тоа во секоја смисла, трајна и со одличен изглед.
Датум: 30 дек 2011
, Автор:

Направете си блескави нокти во домашни услови

Погледнете три видеа, кои ќе ви покажат како вашите нокти да ги претворите во блескаво уметничко дело.
12