светилки | Кафе пауза

Изберете светилка и дознајте какви настани ве очекуваат во блиска иднина

Овој тест служи за да открие дали е дојдено времето за оние настани за кои се борите многу долго.

10 идеи за украсување на вашиот дом со новогодишни ламбички

Во многу домови, подготовките за претстојните празници се веќе започнати. Тие подготовки вклучуваат украсување на домот, а неизбежен дел од украсувањето се ламбичките.

Овие празнични ламбички наликуваат на снежни глобуси

Секоја светилка содржи прекрасна сцена што често ја гледате во снежните глобуси.

10 интересни продукти за луѓето кои се плашат од темнината

Погледнете 10 интересни предлози кои ви се потребни ако и сосема малку се плашите од темнината.
Датум: 12 мар 2016

Креативни употреби на старите светилки

Започнувајќи од вазни и садови за бонбони, па сè до најразлични декорации, светилките имаат огромна функција во естетските проекти.

Погледнете ги божиќните декорации ширум светот

Во последниве години и во Скопје се обрнува поголемо внимание на украсувањето, но сепак секој град ширум светот има свој особен празничен шмек, кој за среќа можете барем на момент да го осетите, гледајќи ги овие фотографии.

Разиграни светилки во форма на балони со хелиум

Светилките-балони ги има во девет различни бои и три различни големини, за да може да се вклопат во каков било простор и да внесат разиграна атмосфера.