Преголемиот фокус кон себе може да доведе до појава на депресија

Кога му пристапувате на животот со перспективата „ние“ не само што ќе го направите вашиот живот посреќен и позначаен, туку и ќе се мотивирате и инспирирате себеси за многу поголеми нешта.

Сè што правите влијае врз вас

Често не сме свесни за деталите и начинот на кој тие влијаат врз нас, бидејќи сè се случува под површината на нашиот свесен ум...

Од каде доаѓаат мислите кои одеднаш ви паѓаат на памет?

Одите по улица како и секој друг ден, кога одеднаш ви паѓа на памет сеќавање од пред неколку години за личност на која не сте помислиле многу долго време...