свекрва | Кафе пауза

25 работи што сите свекрви потајно ги мислат, но никогаш не ги кажуваат

И на свекрвите им е тешко да се прилагодат на промените, но нивните намери се секогаш најдобри.

Како да бидете најдобри пријателки со вашата свекрва?

Добивањет признание од мајката на сопругот е можеби најголемиот предизвик со кој се соочуваат нововенчаните девојки.

Интересни шеги за свекрвите кои ќе ви го разубават овој викенд

Постои општо верување дека снаите и свекрвите не се согласуваат. Колку и да постојат исклучоци од ова, сепак, на оваа сметка се направени безброј шеги.

Астрологијата открива каква е вашата сегашна или потенцијална свекрва

Не мора да значи дека сè ќе тргне наопаку со мајка му штом се мажите, но пожелно е да ги имате овие работи на ум.

5 работи кои ни под разно не смеете да ѝ ги кажете на свекрвата

Колку и да е вашата свекрва неподнослива, надмена и арогантна, некои работи не смеете никогаш да ѝ ги кажете в лице, пред сè заради вас, вашиот сопруг и вашиот брак.
Датум: 11 јан 2014
, Автор:

Зошто не се согласуваат снаите и свекрвите?

Дури 1/10 од жените, воопшто не комуницираат со нивната свекрва за да ги избегнат честите расправања, а најголем повод за проблеми е нејзиното вмешување во воспитувањето на децата.

10 начини да се справите со терсене свекрва

Никогаш немојте да си ги сфаќате при срце коментарите упатени кон вас од вашата свекрва. Некои свекрви никогаш не би се задоволиле со изборот на нивниот син на жената на неговиот живот.