Како да ги одржувате овошјето и зеленчукот свежи?

Дали ви се случува да го отворите фрижидерот или шкафчето за храна и да видите дека овошјето и зеленчукот не се веќе свежи или дека се расипале?

Вкусен и освежителен сладолед од јагода и праска

Искористете го свежото овошје и направете одличен домашен сладолед
Датум: 16 мај 2014
, Автор:

Како да знаете дека храната дома не ви е расипана?

На високи температури, бактериите во храната брзо се развиваат и многу е важно да обрнувате внимание колку вашите намирници дома се свежи.